search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ο Κουμουτσάκος κοινώνησε σε εκκλησία στο Ψυχικό (photo)

18.09.2020 13:00
Κορωνοϊός: Ο Κουμουτσάκος κοινώνησε σε εκκλησία στο Ψυχικό (photo) - Media

 

Παρότι αρκετοί ειδικοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας και παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα της Covid-19 στην Αττική αυξάνονται συνεχώς, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, μετέλαβε σε εκκλησία στο Ψυχικό.

Την Τετάρτη ο καθηγητής, Μανώλης Δερμιτζάκης δήλωνε στον ΣΚΑΪ, ότι προτού υπάρξει lockdown θα πρέπει να σταματήσει να δίδεται η Θεία Κοινωνία με τον κλασικό τρόπο.

«Πριν σταματήσουν οικονομικές δραστηριότητες, και κλείσουν επιχειρήσεις πρέπει να σταματήσει η Θεία Κοινωνία», είχε δηλώσει ο κύριος Δερμιτζάκης.

Όμως την ημέρα που ανακοινώθηκε ρεκόρ κρουσμάτων στην Αττική, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, μετέλαβε κανονικά σε εκκλησία στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσίευσε ο ιστότοπος Romfea.gr, ο κύριος Κουμουτσάκος μετέβη την Πέμπτη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στην Θεία Λειτουργία.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος κοινώνησε σε εκκλησία στο Ψυχικό

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κοινώνησε κανονικά.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο κύριος Κουμουτσάκος λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία, κρατώντας τη μάσκα του στο χέρι, ενώ φαίνεται ότι αποδέχεται και το γεγονός ότι οι ιερείς μπροστά του δεν φορούν μάσκα, σε αντίθεσή βέβαια με τους πολίτες γύρω τους που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μάσκες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στην εβδομάδα ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την συστηματοποίηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μάλιστα και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε μήνυμα του πρωί της Παρασκευής, εξήγγειλε περαιτέρω μέτρα στην επιβαρυμένη επιδημιολογικά από τον κορονοϊό στην Αττική, όπως ο περιορισμός συναθροίσεων άνω των εννιά ατόμων και η αναστολή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, για 14 ημέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:26