search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Τίποτα δεν «βγαίνει» στον Ερντογάν: «Μας αναστάτωσε» η παραίτηση αλ Σάρατζ

18.09.2020 13:57
Τίποτα δεν «βγαίνει» στον Ερντογάν: «Μας αναστάτωσε» η παραίτηση αλ Σάρατζ - Media

 

Σημαντική οπισθοχώρηση στις επιδιώξεις της Τουρκίας στη Λιβύη προκαλεί η παραίτηση του αναγνωρισμένου από τον ΟΗΕ πρωθυπουργού της χώρας, Φαγιέζ αλ Σάρατζ, σε μια περίοδο που τα σχέδια του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μοιάζουν να… βρίσκουν σε τοίχο.

Μάλιστα, ο Ερντογάν δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απόφαση του αλ Σάρατζ, λέγοντας ότι «μια εξέλιξη όπως αυτή, το άκουσμα μιας τέτοιας είδησης, μας αναστάτωσε», σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη.

Πάντως, ο Τούρκος πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι δεν το βάζει κάτω, προσθέτοντας ότι τουρκικές αντιπροσωπείες μπορεί να διεξαγάγουν συνομιλίες με την κυβέρνηση του αλ Σάρατζ την ερχόμενη εβδομάδα. «Με τις συναντήσεις αυτές, με τη θέληση του Θεού, θα στρέψουμε το θέμα αυτό προς την κατεύθυνση που χρειάζεται να στραφεί», δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:12