28/11/2020 19:11:46

«Λυπάμαι που δημιούργησα θέμα» - Τα «μαζεύει» ο Κουμουτσάκος - Μπηχτή από Χαρδαλιά

«Λυπάμαι που δημιούργησα θέμα» - Τα «μαζεύει» ο Κουμουτσάκος - Μπηχτή από Χαρδαλιά - Media

 

Την λύπη του για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τη φωτογραφία που τον απεικονίζει να λαμβάνει, χωρίς προφυλάξεις, Θεία Κοινωνία, εξέφρασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης, να κοινωνήσει.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε ανάρτηση στο twitter στην οποία αναφέρει: «Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας».

Το απόγευμα Ν. Χαρδαλιάς, μιλώντας «από καρδιάς», όπως είπε, σημείωσε ότι «όλοι είμαστε χριστιανοί, ωστόσο, κάποιοι δεν το επιδεικνύουμε», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι θεωρεί ότι τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και να δίνουν στους πολίτες το καλό παράδειγμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.