search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35
MENU CLOSE

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που «κρεμάστηκε» στο Σύνταγμα

25.09.2012 14:18
ΕΔΕ για τον αστυνομικό που «κρεμάστηκε» στο Σύνταγμα - Media

Τη διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης διέταξε η ΕΛ.ΑΣ σε βάρος του αστυνομικού που σε κινητοποίηση ένστολων κρεμάστηκε συμβολικά έξω απο το υπ. Οικονομικών και τη Βουλή.

Τη διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης διέταξε η ΕΛ.ΑΣ σε βάρος του αστυνομικού που σε κινητοποίηση ένστολων κρεμάστηκε συμβολικά έξω απο το υπ. Οικονομικών και τη Βουλή.

Το γεγονός κατήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων η οποία κάνει λόγο για «παραλογισμό σε όλο του το μεγαλείο».

Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει παράλληλα μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δεν τους προβληματίζουν οι καταστροφικές και απαξιωτικές αποφάσεις που λαμβάνουν, βυθίζοντας τον ένστολο στη φτώχεια, στο άγχος και στην ανασφάλεια, αλλά το γεγονός ότι προσβλήθηκε λέει η «δημόσια αιδώς» από το χάπενιγκ με τις αγχόνες κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής μας πανελλαδικής διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος, την 6-9-2012!   Και γι’ αυτό πρέπει να ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος για αναξιοπρεπή συμπεριφορά!   Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο, εν έτει 2012!

»Με ΕΔΕ, τρομοκρατικές και όποιες άλλες αποφάσεις όχι μόνο δεν κάμπτεται το αγωνιστικό μας φρόνημα, αλλά γίνεται φωτιά και λάβα που καίει στο πέρασμά του όποιον επιχειρεί να διοικήσει με τα φαντάσματα του παρελθόντος…  Ας συνειδητοποιήσουν λοιπόν ότι μόνο μια λύση υπάρχει για να επανέλθει η εργασιακή ηρεμία στα Σώματα Ασφαλείας: Να πάρουν πίσω την απαράδεκτη αυτή απόφαση και το κυριότερο, να πάρουν πίσω τις περικοπές και να αποκαταστήσουν τώρα το γόητρο των ενστόλων, που βάναυσα έχουν πλήξει με την πολιτική τους στο χώρο μας τα τελευταία χρόνια. Εκεί να αναζητήσουν τις ευθύνες και όχι στον ένστολο που διεκδικεί το δίκιο του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35