search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:55
MENU CLOSE

Διαγωνισμός ουλαμών αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης

19.09.2020 10:42
Διαγωνισμός ουλαμών αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης - Media

 

Διαγωνισμός ουλαμών αρμάτων των μονάδων τεθωρακισμένων που διαθέτουν άρματα LEO2 με συμμετοχή τμήματος των United States Army Europe, πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, στο πεδίο βολής αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), οι ουλαμοί αξιολογήθηκαν σε επιχειρησιακές διαδικασίες με μετρήσιμα αντικειμενικά κριτήρια, οι οποίες ήταν εστιασμένες σε θέματα τακτικής μικρών κλιμακίων, τεχνικής της βολής και τεχνικών θεμάτων των αρμάτων.

Η τελική κατάταξη των ουλαμών προκύπτει από το συνδυασμό του χρόνου που χρειάστηκε το κάθε πλήρωμα για να ολοκληρώσει τις δοκιμασίες σε συνάρτηση με επιμέρους βαθμολόγηση των δεξιοτήτων του και ειδικά της ευστοχίας των βολών των πληρωμάτων των αρμάτων.

Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι διαγωνιζόμενοι επέδειξαν πάθος και υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ετοιμότητας, καταλήγει η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28