search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:12
MENU CLOSE

Αποκλείει νέα αναδιάρθρωση χρέους ο Ρεν

26.09.2012 07:13
Αποκλείει νέα αναδιάρθρωση χρέους ο Ρεν - Media

«Δε βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων μια νέα αναδιάρθρωση χρέους για την Ελλάδα», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν.

«Δε βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων μια νέα αναδιάρθρωση χρέους για την Ελλάδα», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν.

Μιλώντας σε εκδήλωση του πανεπιστημίου του Harvard, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο Όλι Ρεν, ερωτηθείς για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και για το ενδεχόμενο νέου «κουρέματος» απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό, ενώ σημείωσε ότι είναι «δύσκολο να κρίνει κανείς ποια θα είναι τα επόμενα βήματα στην Ελλάδα», καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η αναθεώρηση του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα.

Τέλος, αναφέρθηκε στην δημοσιονομική ενοποίηση της ευρωζώνης, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί εν μία νυκτί και σημείωσε ότι οι ηγέτες της ευρωζώνης είναι αποφασισμένοι να «χρησιμοποιήσουν τα διαθέσιμα εργαλεία με αποδοτικό και ευέλικτο τρόπο». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:09