search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:57
MENU CLOSE

«Ιανός»: Ενεργοποιείται το σύστημα «Copernicus» για την καταγραφή των ζημιών στην Καρδίτσα

19.09.2020 16:21
xartis_0

 

Εντολή για ενεργοποίηση του συστήματος «Copernicus» για την καταγραφή των ζημιών που άφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» στην Καρδίτσα, έδωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ενεργοποίησε την Υπηρεσία Copernicus / Emergency Management Service – Mapping της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παραγωγή χαρτογραφικών προϊόντων και δεδομένων στις Το αίτημα έγινε αποδεκτό και η διάθεση -η οποία είναι δωρεάν- των σχετικών χαρτογραφικών δεδομένων και προϊόντων που προκύπτουν από ανάλυση δορυφορικών εικόνων, αναμένεται άμεσα, προς υποβοήθηση του έργου όλων των φορέων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και στη διαχείριση των συνεπειών της πλημμύρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:55