search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:06
MENU CLOSE

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι

26.09.2012 08:07

Συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

13:00 Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ 

12:30 Κλειστός και ο Εθνικός Κήπος, στο πλαίσιο των πρωτοφανών μέτρων που λαμβάνει η αστυνομία για τη σημερινή ημέρα.

http://www.real.gr/filescalendar/2012/September/Kipos.jpg

12:20 Αυτή την ώρα η πορεία του ΠΑΜΕ περνά μπροστά από τη Βουλή. Ένα δυσάρεστο γεγονός σημειώθηκε κατά την έναρξη των μέτρων για τη πορεία με έναν τροχονόμο να νοσηλεύεται με κάταγμα στο 401 αφού οδηγός παραβίασε κόκκινο στη διασταύρωση Μάρνη& Γ' Σεπτεμβρίου και τον παρέσυρε.

12:15 Ξεκίνησε και η πορεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από το Πεδίο του Άρεως.

12:01 Τριάντα προσαγωγές σε Δάφνη και Εξάρχεια. Προληπτικούς ελέγχους σε σακίδια και τσάντες κάνουν αστυνομικοί με πολιτικά.

11:32 Αποχώρησαν από τη Βουλή οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΚΚΕ σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους απεργούς. Στην κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ η Αλέκα Παπαρήγα.

11:30 Kλειστές αυτή την ώρα Πατησίων, Πειραιώς και Αθηνάς.

11:15 Κάποιες πορείες φτάνουν στο Σύνταγμα.

11:00 Έκλεισαν όλοι οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, ενώ οι συρμοί του Μετρό δε θα πραγματοποιούν στάση στους σταθμούς Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο. Κλειστή και η Πειραιώς. Για πρώτη φορά θα κλείσει και ο Εθνικός Κήπος.

 

 

10:30 Ξεκίνησε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ με κεντρικό σύνθημα: «Όχι άλλες θυσίες για την πλουτοκρατία. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια και έξω από την Ε.Ε» και αργότερα έχει προγραμματιστεί πορεία που θα έχει κατάληξη τη Βουλή.

10:00 Κάγκελα έχουν τοποθετηθεί μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη στην οδό Βασιλίσσης Αμαλίας, ενώ ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έχουν ήδη πάρει θέση περιμετρικά του ελληνικού κοινοβουλίου. Εκεί αναμένεται να τοποθετηθούν και οι γνωστοί δίμετροι φράχτες.

 

Τα βίντεο είναι από το real.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33