search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:16
MENU CLOSE

Μετανάστες βγήκαν σε παραλία γυμνιστών κι έτρεξαν στο δάσος να κρυφτούν

19.09.2020 19:01
Μετανάστες βγήκαν σε παραλία γυμνιστών κι έτρεξαν στο δάσος να κρυφτούν - Media

 

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην ακτή γυμνιστών στο Σάσσεξ της νότιας Αγγλίας. Την ώρα που οι λουόμενοι απολάμβαναν τις λιγοστές αλλά πολύτιμες ώρες ηλιοφάνειας στην παραλία έκανε την εμφάνιση της από τον ορίζοντα μία μικρή φουσκωτή βάρκα γεμάτη με μετανάστες και πρόσφυγες. Η έκπληξη και στις δύο πλευρές ήταν εμφανής αλλά προτεραιότητα δόθηκε στην ασφάλεια των επιβαινόντων στη λέμβο.

Επαθαν σοκ

Οι γυμνιστές πρόσφεραν ξαπλώστρες ζεστά ροφήματα και… ποτά στους πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι μάλλον έπαθαν σοκ από το θέαμα και έτρεξαν σε ένα κοντινό δάσος για να… προστατευτούν.  «Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε.  Δεν περιμέναμε πως θα έρχονταν εδώ με αυτή τη βάρκα. Και εμείς και αυτοί ένιωσαν μεγάλη έκπληξη και αυτό ήταν φανερό», είπε ένας γυμνιστής στην ηλεκτρονική έκδοση της Sun. Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα στην παραλία Fairlight Glen Naturist. Περίπου 80 γυμνιστές βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία, ενώ στο σκάφος επέβαιναν δέκα άνδρες και μία γυναίκα.  

«Ηταν κάτι διαφορετικό»

Ο Jamie Anley, επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε την παραλία γυμνιστών μαζί με τη σύζυγο του Astrid, όταν εμφανίστηκε το σκάφος. «Ήταν μια ξεκαρδιστική κατάσταση», είπε στην εφημερίδα Sun. «Καθόμασταν στις πετσέτες μας και παρατηρούσαμε το σκάφος να έρχεται. Καταλάβαμε πως ήταν κάτι διαφορετικό αλλά δε μπορούσαμε να σκεφτούμε πως ήταν μετανάστες. Υπολογίζω πως ήταν όλοι τους μεταξύ 17 και 45 ετών και προφανώς έμειναν έκπληκτοι και εκείνοι από την υποδοχή που βρήκαν».

Έτρεξαν στο δάσος

Όπως είπε ο Άγγλος επιχειρηματίας «μερικοί από τους άντρες κρατούσαν τα κεφάλια τους, ενώ σχεδόν όλοι φορούσαν δερμάτινα μπουφάν. Τους προσφέραμε ροφήματα αλλά δεν ανταποκρίθηκαν και έφυγαν γρήγορα προς ένα κοντινό δάσος για να βρουν καταφύγιο». Η αστυνομία επιβεβαίωσε αργότερα πως εντοπίστηκαν και κρατούνται στις ειδικές υπηρεσίες.

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15