search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:54
MENU CLOSE

«Ιανός»: Κραυγή απόγνωσης από φιλοζωικά σωματεία – «Πνίγηκαν» ζώα, βούλιαξαν καταφύγια

20.09.2020 09:33
«Ιανός»: Κραυγή απόγνωσης από φιλοζωικά σωματεία - «Πνίγηκαν» ζώα, βούλιαξαν καταφύγια - Media

 

Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν φιλόζωοι από την Καρδίτσα που βρέθηκαν στο έλεος του «Ιανού» και αντίκρισαν νεκρά τουλάχιστον τέσσερα από τα ζώα που φρόντιζαν. 

Το καταφύγιο, που με κόπο και στερήσεις, δημιούργησε το Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων βούλιαξε και υπέστη σοβαρές ζημιές. 

Τέσσερα σκυλάκια έχασαν τη ζωή τους, παρά το γεγονός ότι ενώ βρισκόταν η κακοκαιρία σε εξέλιξη μέλη του Σωματείου πήγαν στο καταφύγιο (με το νερό να τους φτάνει στη μέση) πήραν τα κουτάβια και άνοιξαν τις πόρτες για να σωθούν. 

Οι εικόνες από το βίντεο που ανάρτησε το Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων είναι δηλωτικές της κατάστασης που επικρατεί. 

Η ανάρτησή τους συγκλονιστική: «Αυτή είναι η κατάσταση στο καταφύγιό μας σήμερα. Δυστυχώς, όπως πάντα, εκτός από δύο άτομα κανένας από την πόλη  μας δεν νοιάστηκε να μας προσφέρει τη βοήθειά τους…. Το ξέρουμε ότι έγιναν μεγάλες ζημιές και καταστροφές και στους ανθρώπους, όμως και τα ζώα ζωές είναι… Περιττό να σας πούμε ότι ήδη ομάδα από τη Λάρισα είναι έτοιμη να έρθει μόλις χρειαστούμε… Από όλη την Ελλάδα μας στέλνουν  μηνύματα συμπαράστασης και έμπρακτης βοήθειας και τους ευχαριστούμε πολύ… Από την πόλη μας, τα Φάρσαλα, ούτε τα μέλη του Σωματείου δεν νοιάστηκαν».  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:54