search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:06
MENU CLOSE

Θρίλερ στο Αίγιο: Εξαφανίστηκε, αφού ενημέρωσε ότι τον κυνηγούν

20.09.2020 11:22
Θρίλερ στο Αίγιο: Εξαφανίστηκε, αφού ενημέρωσε ότι τον κυνηγούν  - Media

 

Σε αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό Γερμανού υπηκόου επιδόθηκαν, από το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικές Αρχές της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας επιβιβάστηκε σε λεωφορείο της γραμμής Πάτρα-Αθήνα και στο ύψος του Αιγίου για άγνωστους λόγους αποβιβάστηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γερμανός επικονώνησε από το κινητό του με το “112” όπου και ενημέρωσε πως κάποιοι, τους οποίους δεν κατονόμασε, τον κυνηγούν και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και η Γερμανική Πρεσβεία. Αστυνομικοί από την Αχαΐα (και πιο συγκεκριμένα από το Αίγιο) ξεκίνησαν τις αναζητήσεις. Με τη συνδρομή της τεχνολογίας και ειδικότερα του σήματος του κινητού του τηλεφώνου, κατάφεραν μετά από ώρες να τον εντοπίσουν σε περιοχή κοντά στο σημείο που αποβιβάστηκε και στη συνέχεια να τον οδηγήσουν στοπ Νοσκοκομείο για ψυχιατρική εκτίμηση της κατάστασής του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05