search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:53
MENU CLOSE

Πάτρα: Έδεσαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο – Τον χτυπούσαν γιατί νόμιζαν ότι κρύβει μετρητά

20.09.2020 14:22
Πάτρα: Έδεσαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο – Τον χτυπούσαν γιατί νόμιζαν ότι κρύβει μετρητά - Media

 

Επί 12 ολόκληρες ώρες παρέμενε χτυπημένος κι αβοήθητος ένας ηλικιωμένος άνδρας στην Παραλία Πατρών καθώς δέχθηκε επίθεση ληστών μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι δράστες μπήκαν οικεία του άνδρα μετά τις 11 χθες το βράδυ, τον χτύπησαν και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό το οποίο κατείχε για τις τρέχουσες καθημερινές του ανάγκες.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε σε κακή κατάσταση το πρωί της Κυριακής η οικιακή βοηθός, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο ηλικιωμένος τελικά διακομιστεί στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας προκειμένου οι γιατροί να περιποιηθούν τα τραύματά του. Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου όπου και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο γιος τους θύματος, οι δράστες τον ακινητοποίησαν σε μια καρέκλα, τον χτυπούσαν χωρίς έλεος στο κεφάλι και στα χέρια και απαιτούσαν να τους δώσει και άλλα χρήματα που είχε κρυμμένα στο σπίτι. Ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τίποτα περισσότερο κι έτσι αποχώρησαν εγκαταλείποντας τον άνδρα ακινητοποιημένο και τραυματισμένο μέχρι που τον βρήκε το επόμενο πρωί η γυναίκα που τον βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού.

Η Αστυνομία, με βάση τα στοιχεία που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αναζητά τους δράστες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:53