search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:28
MENU CLOSE

Όταν η σκηνή πήρε φωτιά και την έσβησε η… Τζένιφερ Άνιστον! (Video)

21.09.2020 06:09
Όταν η σκηνή πήρε φωτιά και την έσβησε η... Τζένιφερ Άνιστον! (Video) - Media

 

Διαδικτυακά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε η 72η τελετή Βραβείων Emmy, ωστόσο κάποιοι ηθοποιοί βρέθηκαν στο Staples Center, τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Όταν ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel φώναξε στη σκηνή την ηθοποιό και υποψήφια Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά Jennifer Aniston (Morning Show), προκειμένου να ανακοινώσει το βραβείο για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε κωμική σειρά ψέκασε τον φάκελο των αποτελεσμάτων με αντισηπτικό και στη συνέχεια το πέταξε σ’ έναν κάδο στην προσπάθειά του να δείξει ότι τα πάντα είναι ασφαλή, βάζοντάς του φωτιά!

Η Aniston κρατώντας έναν πυροσβεστήρα προσπάθησε να τη σβήσει, και μάλιστα, τα πράγματα προς στιγμήν πήγαν να ξεφύγουν. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη τελικά, αφού η ηθοποιός διατήρησε την ψυχραιμία της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:27