search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Raf Simons: Παρουσιάζει την πρώτη του γυναικεία συλλογή

21.09.2020 06:32
Raf Simons: Παρουσιάζει την πρώτη του γυναικεία συλλογή - Media

 

Ο Raf Simons ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει σειρά γυναικείων ενδυμάτων με την επώνυμη ετικέτα του.

Ο Βέλγος σχεδιαστής από το Instagram ανακοίνωσε τα νέα, αποκαλύπτοντας ότι η πρώτη γυναικεία συλλογή του brand του για την Άνοιξη 2021 θα παρουσιαστεί στις 23 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για την πρώτη απόπειρα του Raf Simons να δημιουργήσει γυναικεία συλλογή. Έχει σχεδιάσει πολλές γυναικείες συλλογές, όλα αυτά τα χρόνια, αν και ποτέ για τη δική του ετικέτα – μέχρι τώρα.

Στο παρελθόν, δημιούργησε γυναικεία ενδύματα για τον Jil Sander, τον οίκο Dior, όπου ήταν υπεύθυνος για τις σειρές ready-to-wear και couture lines . Στη συνέχεια, στον Calvin Klein, ο Simons ήταν υπεύθυνος για τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές.

Στη βιομηχανία μόδας εδώ και καιρό οι καλύτεροι σχεδιαστές ανδρικών ενδυμάτων κάνουν τη μετάβαση και σε γυναικεία ρούχα. Ο Simons είναι ένας από τους πολλούς, μεταξύ των οποίων, οι Hedi Slimane, Jonathan Anderson, Virgil Abloh και Thom Browne.

Το brand παρουσίασε αποκλειστικά ανδρικά ρούχα από το ντεμπούτο του, το 1995, δημιουργώντας μια ανδρόγυνη αισθητική που βασίζεται στην προσωπική εμμονή του Simons με τη νεανική κουλτούρα.

Ο Simons από τον Απρίλιο του 2020, είναι διευθυντής δημιουργικού του οίκου Prada μαζί με τη Μιούτσια Πράντα και θα παρουσιάσουν τη πρώτη τους συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο στις 24 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:58