search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:49
MENU CLOSE

Όταν κατηγορούσαν την Αννίτα Πάνια για ακατάλληλο βίντεο (Video)

21.09.2020 07:02
Aπό το πάνελ της Πάνια στην επικοινωνιακή ομάδα του Υπουργού Χάρη Θεοχάρη (Photo)  - Media

 

Με αφορμή το “ροζ” βίντεο που διέρρευσε με πρωταγωνίστρια την παίκτρια του «Big Brother», Χριστίνα Ορφανίδου, η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής της για ένα παλαιότερο ακατάλληλο βίντεο όπου υποτίθεται εμφανιζόταν η ίδια γυμνή.

«Αυτό το έργο το ξέρω εγώ. Ακόμα και τώρα βλέπω δημοσιεύματα ‘’Η Τσίλα και η Πάνια γυμvές στο καμαρίνι’’ και κυκλοφορούσε ένα βίvτεο. Το θυμάστε; Σάλος τότε, πριν χρόνια με αυτό το βίvτεο και ήταν μία ίδια σαν εμένα.

Έμοιαζε στο μαλλί αλλά είχε πιο ωραίο σώμα από εμένα, οπότε αν είχα το σώμα της θα προτιμούσα να είχα φάει τη ξεφτίλα, δεν πειράζει…Το θέμα είναι ότι ακούς ακούς και υπακούς… Συνέχεια έβλεπα το ροζ βίvτεο με την Πάνια και την Τσίλα που είναι γυμvές και το έπαιζαν όλα τα sites. Πήγαινα στο κανάλι με κοιτούσαν περίεργα οι συνεργάτες μου, έλεγα κι εγώ: ‘’Τι έχουν πάθει αυτοί;’’. Από την πλευρά μου δεν υπήρχε αυτό το βίvτεο και δεν με ένοιαζε κιόλας… Απλώς έβρισκα γελοίο αυτό της αναπαραγωγής» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:48