search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:17
MENU CLOSE

Ισπανία: Αποθέωση του «ευ αγωνίζεσθαι» – Αθλητής τριάθλου σταμάτησε στην τελική ευθεία για να τον περάσει αντίπαλος που έκανε λάθος (Video)

21.09.2020 07:07
Ισπανία: Αποθέωση του «ευ αγωνίζεσθαι» - Αθλητής τριάθλου σταμάτησε στην τελική ευθεία για να τον περάσει αντίπαλος που έκανε λάθος (Video) - Media

 

Αν υπάρχει ένας απόλυτος ορισμός του «ευ αγωνίζεσθαι» ίσως και να είναι αυτός.

Ο Ισπανός αθλητής τριάθλου Ντιέγκο Μεντρίντα, σε μια σπάνια επίδειξη αθλητικού ήθους, σταμάτησε προκειμένου να τον προσπεράσει ο Βρετανός Τζέιμς Τιγκλ στην τελική ευθεία του αγώνα που διεξήχθη στο Σανταντέρ.

Ο λόγος που ο Μεντίνγκα σταμάτησε ήταν ότι ο Τιγκλ, ο οποίος μέχρι τότε ήταν στην τρίτη θέση, έκανε λάθος στη διαδρομή δίνοντας το δικαίωμα στον Ισπανό να τον περάσει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Ισπανός αθλητής σταμάτησε όταν αντιλήφθηκε το λάθος του συναθλητή του.

«Το άξιζε» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Μεντρίντα.

«Αυτό ήταν κάτι που μου έμαθαν οι γονείς μου και ο σύλλογος με τον οποίο αγωνίζομαι. Κατά την άποψη μου ήταν απόλυτα φυσιολογικό αυτό που έκανα» έγραψε αργότερα στο Instagram ο Ισπανός αθλητής.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι διοργανωτές απένειμαν στον Μεντρίντα την τιμητική τρίτη θέση και το χρηματικό έπαθλο που τη συνόδευε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:15