search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59
MENU CLOSE

Βορίδης: Ο προκλητικός Ερντογάν τώρα εκλιπαρεί για διερευνητικές επαφές

21.09.2020 08:20
Βορίδης: Ο προκλητικός Ερντογάν τώρα εκλιπαρεί για διερευνητικές επαφές - Media

 

Την εκτίμηση ότι «ο Ερντογάν με την προκλητική του στάση κατέληξε να εκλιπαρεί για να απεμπλακεί. Κάτι προσπάθησε να πάρει και δεν τα κατάφερε» έκανε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6.

«Το γεγονός ότι κάποια στιγμή πρόκειται να υπάρξει έναρξη γύρου διαπραγματεύσεων δεν αναιρεί τη στάση Ερντογάν απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην Κυπριακή Δημοκρατία εξακολουθούν να υπάρχουν βαρύτατες παραβιάσεις», πρόσθεσε ο Μάκης Βορίδης.

«Πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει πίεση στην Τουρκία» καθώς «οι κυρώσεις δεν έχουν πάντα τιμωρητικό χαρακτήρα αλλά εχουν και χαρακτήρα συμμορφώσεως», σημείωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι «είναι απολύτως οριθοετημένο το ζήτημα των συζητήσεων: αφορά υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ. Δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε με την Τουρκία».

Σχολίαζοντας τέλος την εμφάνιση Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο ο Μ. Βορίδης είπε ότι «ο κ. Τσίπρας επιστρέφει στην προ του 2014 προσέγγιση. Θα διαγράψει χρέος, θα μοιράσει λεφτά κτλ Κατά τη γνώμη μου είναι μια κενή λογική και γι αυτό δεν προκαλεί αντιδράσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59