search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Βόλος: Του έπεσε… βαρύς ο χωρισμός, μέθυσε σπάζοντας κάθε ρεκόρ και προκάλεσε ατύχημα!

21.09.2020 09:37
Βόλος: Του έπεσε… βαρύς ο χωρισμός, μέθυσε σπάζοντας κάθε ρεκόρ και προκάλεσε ατύχημα! - Media

 

Του έπεσε… βαρύς ο χωρισμός με τη σύζυγό του και από τη στενοχώρια του το έριξε στο ουίσκι κι έπειτα έπιασε τιμόνι, με το αλκοόλ στο αίμα του να φτάνει σε ποσοστά-ρεκόρ! Επόμενο ήταν, να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, οδηγώντας μηχανάκι στον Βόλο!

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, όταν έφτασαν αστυνομικοί, του έκαναν αλκοτέστ και διαπίστωσαν ότι ήταν… στουπί στο μεθύσι, με ποσοστό 2,80 τοις χιλίοις ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του! Ο 47χρονος κάτοικος Βόλου κάθισε χθες στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για το ατύχημα που είχε προκαλέσει τον Δεκέμβριο του 2017 και δικαιολογήθηκε στην απολογία του ότι ήπιε μόνος του ένα μπουκάλι ουίσκι από τη στενοχώρια του επειδή χώριζε με τη σύζυγό του!

Πάντως, το δικαστήριο δεν… συγκινήθηκε από το προσωπικό του δράμα, καθώς θα μπορούσε να είχε προκαλέσει απώλεια ανθρώπινης ζωής οδηγώντας μεθυσμένος. Έτσι, τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, χρηματική ποινή 1.200 ευρώ και αφαίρεση της πινακίδας και της άδειας του δικύκλου του για έξι μήνες. Ωστόσο, έδωσε στον 47χρονο δικαίωμα έφεσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08