21/10/2020 18:51:23

«Βηματοδότης»: Έξαλλος ο Μητσοτάκης με τον Κουμουτσάκο επειδή κοινώνησε (photo)

«Βηματοδότης»: Έξαλλος ο Μητσοτάκης με τον Κουμουτσάκο επειδή κοινώνησε (photo) - Media

 

Οργισμένος είναι, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και η οποία τον δείχνει να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το romfea.gr με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να μεταλαμβάνει

Τι γράφει για την αντίδραση Μητσοτάκη ο «Βηματοδότης»
«Έξαλλος, μου λένε οι πηγές μου από το Μαξίμου, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Οταν η φωτογραφία με την οποία τροφοδότησε την επικαιρότητα έφτασε στο γραφείο του, ο Πρωθυπουργός την κοίταξε πολλή ώρα χωρίς να μιλά.

Σε αυτήν ο κ. Κουμουτσάκος απεικονίζεται να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία στον ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα. Παριστάμενοι στο πρωθυπουργικό γραφείο λένε ότι η οργή του κ. Μητσοτάκη είναι χειρότερη όταν δεν ξεσπάει, και όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν την αγωνία του να σταλούν τα σωστά μηνύματα προφύλαξης από την πανδημία στην κοινωνία.

Ο χειρισμός της Εκκλησίας είναι μια λεπτή υπόθεση την οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά το Μέγαρο Μαξίμου και η Θεία Κοινωνία είναι το πιο «καυτό» ζήτημα της μεταξύ τους «διαπραγμάτευσης». Άγνωστο γιατί χώθηκε στη μέση ο κ. Κουμουτσάκος, το σίγουρο είναι ότι πρόσθεσε άλλο ένα ατόπημα στη μακρά λίστα ατοπημάτων που έχουν για εκείνον στο Μαξίμου».
 

Η προσπάθεια Κουμουτσάκου να τα «μαζέψει»

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κουμουτσάκος αφού πήρε διαστάσεις το γεγονός μέσω του τύπου προσπάθησε να «τα μαζέψει» μέσω δήλωσης του στα social media.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.