search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:18
MENU CLOSE

Ατρόμητος ντελιβεράς: Ήθελε να περάσει από χείμαρρο την ώρα της βροχής για να παραδώσει την παραγγελία (Photos)

21.09.2020 13:32
Ατρόμητος ντελιβεράς: Ήθελε να περάσει από χείμαρρο την ώρα της βροχής για να παραδώσει την παραγγελία (Photos) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο ύψος του υποσταθμού της ΔΕΗ, λίγο πριν το νοσοκομείο Λαμίας. Πρόκειται για το σημείο που ήταν απροσπέλαστο αφού είχε πλημμυρίσει και είχαν ακινητοποιηθεί δύο αυτοκίνητα λόγω της βροχής.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο χρειάστηκε απεγκλωβισμός των οδηγών από την Πυροσβεστική. Ένας νεαρός ντελιβεράς με απόλυτη φυσικότητα πιστός στο καθήκον προσπάθησε να κάνει το απίστευτο:. Να διασχίσει το σημείο για να πάει την παραγγελία στον πελάτη.

Μάλιστα παρακάλεσε τους αστυνομικούς να σηκώσουν την κορδέλα αποκλεισμού που είχαν βάλει για να μπορέσει με το μηχανάκι του να πάει την παραγγελία. Τελικά μάλλον εκείνος που είχε παραγγείλει θα πρέπει να έμεινε νηστικός αφού οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στον νεαρό – και ορθώς- να διαβεί πέρα από το σημείο. 

Με πληροφορίες από το lamianow.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:17