search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:15
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Θετικός μαθητής νηπιαγωγείου στη Γλυφάδα

21.09.2020 15:05
Κορωνοϊός: Θετικός μαθητής νηπιαγωγείου στη Γλυφάδα - Media

 

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε σχολείο της χώρας μας, μία εβδομάδα έπειτα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αυτή τη φορά, εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε νηπιαγωγείο της Γλυφάδας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου, αναφέροντας πως έχει διακοπεί η λειτουργία του τμήματος του μαθητή για 14 ημέρες και ότι θα γίνουν μοριακά τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου. 

“Ενας μαθητής στο 13ο νηπιαγωγείο της πόλης μας διαγνώστηκε με κορονοϊό. Το τμήμα του μαθητή διακόπτει τη λειτουργία του για 14 ημέρες και ακολουθούμε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές πιστά όλη την προβλεπόμενη διαδικασία για απολύμανση, ιχνηλάτηση, κλπ. Επιπλέον, θα κάνουμε, με ίδιους πόρους, μοριακά τεστ για κορονοϊό σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου. Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον μικρό μας φίλο ! Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά την έκκληση να ακολουθούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας. Παραμένουμε σε πλήρη και διαρκή εγρήγορση”, γράφει ο κ. Παπανικολάου στο Facebook.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:15