28/02/2021 20:36:05

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε υπάλληλος του υπουργείο Τουρισμού

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε υπάλληλος του υπουργείο Τουρισμού - Media
 
Στο πλαίσιο των προληπτικών/δειγματοληπτικών εξετάσεων για τον κορωνοϊό που γίνονται σε διάφορες υπηρεσίες, πληροφορίες αναφέρουν ότι θετικός στον ιό βρέθηκε ένας υπάλληλος στο Υπουργείο Τουρισμού.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι έγινε εντελώς τυχαία απολύμανση του υπουργείου στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης, ωστόσο την Κυριακή το βράδυ η προϊσταμένη υπηρεσίας ενημερώθηκε από υπάλληλο ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.
 
Πληροφορίες του Cyclades24.gr, αναφέρουν ότι το προσωπικό απαιτεί να κλείσει το υπουργείο για επτά ημέρες αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί καμία τέτοια απόφαση με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους, ενώ υπάρχουν λίγα τμήματα τα οποία δεν λειτουργούν.
 
Από την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου εστάλη ενημερωτικό email στους εργαζόμενους το οποίο ανέφερε ότι «σας ενημερώνουμε ότι συνάδελφος στην Κεντρική Υπηρεσία διαπιστώθηκε θετικός σε Covid-19. Ιχνηλατούνται οι επαφές του και παρέχονται οι σχετικές οδηγίες.
 
Τονίζεται ότι η ηγεσία του Υπουργείου βρίσκεται σε επαφή με τον ΕΟΔΥ και ακολουθούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες του. Παρακαλούμε για την τήρηση των σχετικών οδηγιών και των μέτρων προστασίας και υπενθυμίζουμε την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας σε όλους τους χώρους του Υπουργείου».
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.