search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Η πιο αστεία δικαιολογία σε τροχονόμο επειδή έτρεχε με το αυτοκίνητο: «Με έπιασε κόψιμο, έχω και γενέθλια» (Video)

21.09.2020 17:12
Η πιο αστεία δικαιολογία σε τροχονόμο επειδή έτρεχε με το αυτοκίνητο: «Με έπιασε κόψιμο, έχω και γενέθλια» (Video) - Media

 

Ο τροχονόμος που είχε στήσει μπλόκο σε περιφερειακό δρόμο της Οκλαχόμα είδε το αυτοκίνητο να έρχεται και να τον προσπερνάει με ταχύτητα, 70 χιλιόμετρα επάνω από το όριο. Μπήκε στο περιπολικό και άρχισε να καταδιώκει το όχημα. 
Ενημέρωσε και λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω άλλα αυτοκίνητα της αστυνομίας έστησαν μπλόκο και έκλεισαν το δρόμο στο αυτοκίνητο που έτρεχε. Όταν οι άνδρες πλησίασαν με τα όπλα στο χέρι και ζήτησαν από την οδηγό να ανοίξει το παράθυρο της και να τους δείξει τα χαρτιά τους τα έχασαν. 


Η οδηγός ήταν γυναίκα η Owings Sindt η οποία με κλάματα στα μάτια και κατακόκκινη σαν να σφίγγεται, είπες στους αστυνομικούς να την αφήσουν να φύγει γιατί την είχε πιάσει κόψιμο και έπρεπε να πάει στο σπίτι της να ξαλαφρώσει και μετά να ετοιμαστεί για το πάρτι της, αφού σήμερα είχε τα γενέθλια της. 
Όμως ένας καλύτερος έλεγχος στο όχημα και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα οδηγούσε χωρίς ζώνη ασφαλείας, χωρίς ασφάλιση ενώ μέσα στο αυτοκίνητο της βρέθηκε και σακουλάκι με χασίς. Η γυναίκα πέρασε τη νύχτα στην τουαλέτα του αστυνομικού τμήματος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28