search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:35
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο στη Νικόπολη – Ο δράστης με το πιστόλι στο χέρι απειλεί το θύμα (Σκληρό Video)

22.09.2020 05:10
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο στη Νικόπολη - Ο δράστης με το πιστόλι στο χέρι απειλεί το θύμα (Σκληρό Video) - Media

 

Ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το αιματηρό επεισόδιο στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας με το κινητό του τηλέφωνο.

Στο βίντεο φαίνεται ο 41χρονος δράστης να κρατά πιστόλι και να ζητά από το θύμα του να καθίσει στο έδαφος. Στη συνέχεια τον κλωτσάει με δύναμη στο πρόσωπο.

Δύο άντρες επεμβαίνουν και προσπαθούν να ηρεμήσουν τον δράστη.

Έχει ήδη πυροβολήσει δύο φορές κατά του θύματος. Η μία σφαίρα τον τραυμάτισε στο πόδι.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο 41χρονος προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας του, σε παρακείμενη πολυκατοικία.

Τελικά βγήκε στην ταράτσα και από εκεί πήδηξε στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας, όπου και τον βρήκαν κρυμμένο οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το thestival, το οποίο όμως είναι ιδιαίτερα σκληρό:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15