22/10/2020 03:25:44

Στη Ζάκυνθο έμειναν με την απορία: Ο Χαρδαλιάς υποσχέθηκε χρηματοδότηση, αλλά το νησί δεν λαμβάνει ούτε ευρώ (Videos)

Στη Ζάκυνθο έμειναν με την απορία: Ο Χαρδαλιάς υποσχέθηκε χρηματοδότηση, αλλά το νησί δεν λαμβάνει ούτε ευρώ (Videos) - Media

 

Μπορεί η κακοκαιρία του Ιανού να ξεκίνησε από τα Επτάνησα και η Ζάκυνθος να είναι ανάμεσα στα νησιά που υπέστησαν σοβαρές καταστροφές από τον κυκλωνα, ωστόσο η κυβέρνηση δεν διαθέτει σε αυτή τη φάση τουλάχιστον ούτε ένα ευρώ για τις έκτακτες ανάγκες του νησιού!

Σε συνέχεια των οδηγιών του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για άμεση λήψη μέτρων ανακούφισης των πληγέντων δήμων από την πρόσφατη κακοκαιρία, το Υπουργείο Εσωτερικών επιχορήγησε άμεσα με 27.900.000€ 19 δήμους και 3 περιφέρειες της χώρας για την αποκατάσταση ζημιών σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα. Οι σχετικές αποφάσεις έχουν εκδοθεί και αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Όπως φαίνεται από τον πίνακα που ακολουθεί, η Ζάκυνθος δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 19 δήμων. 

Κι όμως ο Ν. Χαρδαλιάς από την Κυριακή είχε επισκεφθεί το νησί, είχε δει τις μεγάλες καταστροφές και μάλιστα ε΄χε υποσχεθεί και χρηματοδοτήσεις λέγοντας πως "είμαστε σε καλό δρόμο". 

Δείτε βίντεο που δείχνουν την εικόνα στο νησί μετά το πέρασμα του Ιανού

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.