search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:41
MENU CLOSE

Πυρ ομάδον κατά της κυβέρνησης από Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου για πιθανό lockdown

22.09.2020 12:33
Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου: Το Προσχέδιο Προϋπολογισμού προμηνύει νέα μνημόνια - Media

 

Πυρά για το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown, το οποίο κάποια μέλη της κυβέρνησης «ξορκίζουν», ενώ άλλα υποστηρίζουν ότι μπορεί να το αντέξει η οικονομία, εξαπέλυσαν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για έλλειψη συντονισμού, ακόμα και στα μηνύματα που στέλνονται στην κοινωνία και τις επιχειρήσεις.

Πιο αναλυτικά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος σημείωσε ότι «ο κ. Σταϊκούρας είπε σήμερα ότι η ελληνική οικονομία αντέχει και δεύτερο lockdown. Πράγματι είχαμε θωρακίσει την ελληνική οικονομία για να αντέξει πολλά.

Αλλά η ελληνική οικονομία αντέχει και προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Αντέχει προσλήψεις καθηγητών, ώστε να έχουμε λιγότερα παιδιά στις τάξεις.
 
Αντέχει αύξηση δρομολογίων στα ΜΜΜ, ώστε να μην στοιβάζονται οι άνθρωποι. Αντέχει ενίσχυση επιχειρήσεων και εργαζομένων, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός σε επιχειρήσεις.
 
Η ελληνική οικονομία εν δυνάμει θα άντεχε όλα αυτά αν η κυβέρνηση επιδείκνυε την απαιτούμενη στρατηγική. Και θα αποφεύγαμε τα χειρότερα σε αυτή την περίπτωση, καθώς και την στοχοποίηση διαφορετικής κοινωνικής ομάδας κάθε μέρα.
 
Το μόνο που δεν αντέχουν η ελληνική οικονομία και η ελληνική κοινωνία είναι η επικοινωνιακή προσήλωση των αρίστων επιτελικών».
 
Από την πλευρά της, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου τόνισε ότι «ο κ. Γεωργιάδης χθες είπε ότι δεν αντέχουμε νέο lockdown. Ο κ. Σταϊκούρας σήμερα είπε ότι το αντέχουμε. Κανείς βέβαια στην κυβέρνηση δεν απαντάει στο τι έκανε λάθος και φτάσαμε εδώ.
 
Ας αντιληφθούν τουλάχιστον ότι η δουλειά τους δεν είναι να κάνουν δημοσιογραφικό σχολιασμό. Ας συντονιστούν έστω και τώρα στην κυβέρνηση για να στηρίξουν εργαζόμενους και επιχειρήσεις».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40