search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:27
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καρδίτσα: Πήγε σαν κλέφτης σε μία κλειστή σύσκεψη στο Δημαρχείο

22.09.2020 12:56
ΣΥΡΙΖΑ και εσωκομματικές διεργασίες - Καταγραφή δυνάμεων και στόχων για Κίνηση Μελών και ΡΕΝΕ σε πανελλαδικές συνδιασκέψεις - Media
 
Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πληγείσα από τον «Ιανό» Καρδίτσα.
 
Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «όπως προβλέψαμε χθες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα σε μία κλειστή σύσκεψη στο Δημαρχείο. Δεν επέτρεψε σε ΜΜΕ να καλύψουν την επίσκεψη, δίνοντας μόνο στημένα πλάνα να τον αποθεώνουν κατά μόνας, περικυκλωμένο από αστυνομικούς.
 
Δεν τόλμησε να περπατήσει στους δρόμους της Καρδίτσας, να μιλήσει με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες και να ακούσει την απόγνωσή τους για την ολική καταστροφή και την πλήρη εγκατάλειψη ακόμα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και τέσσερις μέρες.
 
Για αυτούς αρκέστηκε να βάλει δυνάμεις των ΟΠΚΕ να τους σπρώχνουν, μην τυχόν και ακουστεί στα πλάνα μία φωνή διαμαρτυρίας. Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, τα βίντεο κυκλοφόρησαν ήδη. Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. βουλιάζει κάθε μέρα. Τα επικοινωνιακά σόου που στήνει με αστυνομική συνδρομή δεν θα τον σώσουν».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33