search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:33
MENU CLOSE

Το μοντέλο από τη Ρωσία που παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο κληρονόμο της LV (Photos)

22.09.2020 13:24
Το μοντέλο από τη Ρωσία που παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο κληρονόμο της LV (Photos) - Media

 

Παντρεύτηκε το μοντέλο από την Ρωσία, Ναταλία Βοντιάνοβα, μετά από 10 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, ο δισεκατομμυριούχος Αντουάν Αρνό.

Το 37χρονο μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον νέο της σύζυγό τον 42χρονο Αντουάν Αρνό, που είναι γιος του αφεντικού της LVMH, Μπερνάρ Αρνό, στον λογαριασμό της στο Instagram. Στην φωτογραφία, το ζευγάρι δείχνει να λάμπει από ευτυχία την ώρα που βγαίνει από το γραφείο Μητρώου χθες με ένα πλήθος κόσμου να τους επευφημεί.

Η λαμπερή νύφη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό κρεμ φόρεμα Ulyana Sergeenko Couture για το γεγονός, που μοβ γιακά και μια δερμάτινη λευκή ζώνη που τόνιζε την αδύνατη φιγούρα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OUI!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Vodianova (@natasupernova) στις

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια, είχε αρχικά προγραμματίσει να παντρευτεί στις 27 Ιουνίου στο Αβαείο του Saint-Pierre d’Hautvillers, αλλά ακύρωσε τον γάμο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ναταλία Βοντιάνοβα και Αντουάν Αρνό βγήκαν από το γραφείο Μητρώο με τους φίλους τους να τους ρίχνουν πέταλα από λευκά τριαντάφυλλα. Σε σχόλιο ενός φίλου που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στο γεγονός, το μοντέλο απάντησε: «Θα είσαι στον θρησκευτικό γάμο αγάπη μου. Περιμένουμε όλους τους φίλους μας».

Το αλά Γκρέις Κέλι νυφικό

Σε εμφάνισή της στο podcast της Σούζι Μένκε τον Ιούνιο, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε σχεδιάσει να καλέσει τους καλεσμένους του γάμου του σε ένα γκαλά δείπνο στο Ruinart. Εξήγησε επίσης ότι το νυφικό της δεν ήταν ακόμη έτοιμο για την εκδήλωση, καθώς δεν είχε καταφέρει να το προβάρει λόγω των περιορισμών εξαιτίας του κορωνοϊού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream holiday with my angel @natasupernova aka Supermom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antoine Arnault (@antoinearnault) στις

Το μοντέλο αποκάλυψε επίσης πως είχε εμπνευστεί από φωτογραφίες από τον γάμο της Γκρέις Κέλι, αλλά ήθελε μια πιο «ροκ εν ρολ εκδοχή» του νυφικού. Παραδέχτηκε επίσης, ότι είχε απορρίψει αρχικά την ιδέα του γάμου εξαιτίας του διαζυγίου της με τον Τζάστιν Πόρτμαν. Όπως είπε, συγκεκριμένα: «Ειλικρινά, μετά το τελευταίο μου διαζύγιο, δεν βιαζόμουν να παντρευτώ. Αλλά ο χρόνος έδειξε ότι αυτή η σχέση είναι πολύ δυνατή».

Το προγαμιαίο συμβόλαιο

Και το μοντέλο επιβεβαίωσε πως θα υπέγραφε προγαμιαίο συμβόλαιο προτού παντρευτεί τον μεγιστάνα της μόδας. Όπως είπε: «Όταν χτίζεις μια σχέση που θέλεις να κρατήσει μια ζωή, πρέπει να έχεις συζητήσει όλα τα πιθανά σενάρια. Αν αγαπά ο ένας τον άλλον, θα θέλεις να αγαπάς τον άλλον ακόμη κι όταν χωρίσεις και ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσεις μια φιλική σχέση είναι να έχεις μια σταθερή συμφωνία».

 

Η Ναταλία Βοντιάνοβα και ο CEO της Berluti, του οποίο ο πατέρας, Μπερνάρ Αρνό προεδρεύει του οίκου και είναι το αφεντικό της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελών αγαθών στον κόσμο, της LVMH Moet Hennessy, είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια. Η εκτιμώμενη περιουσία του Μερνάρ Αρνό, που ανέρχεται στα 84 δισεκατομμύρια λίρες, τον κάνει τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο μετά τον ιδρυτή του Amazon, Τζεφ Μπέζος και τον Μπιλ Γκέιτς της Microsoft.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This year has been beautiful and very memorable 2020 here we come Can’t wait to celebrate next year with our loved ones @antoinearnault

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Vodianova (@natasupernova) στις

Η Ναταλία Βοντιάνοβα από την πλευρά της, είναι επί μακρόν πρεσβευτής της εταιρείας καλλυντικών και αρωμάτων Guerlain, ιδιοκτησίας LVMH, καθώς και ιδρυτής και επικεφαλής του ιδρύματος Naked Heart, το οποίο χτίζει παιδικές χαρές και υποστηρίζει οικογένειες παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Ρωσία, καθώς έχει προσωπική εμπειρία από άτομο με ειδικές ανάγκες, και πιο συγκεκριμένα την αδερφή της.

Το διάσημο μοντέλο είχε γνωστοποιήσει την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Αντουάν Αρνό, με μια φωτογραφία που ανάρτησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έδειχνε την ίδια στην αγκαλιά του συντρόφου της, επιδεικνύοντας παράλληλα ένα μεγάλο διαμαντένιο μονόπετρο. «Αυτή η χρονιά ήταν όμορφη και αξέχαστη» είχε γράψει στο Instagram, η Ναταλία Βοντιάνοβα, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Αντουάν Αρνό, τον 5χρονο Μαξίμ και τον 3χρονο Ρόμαν. «2020 καλώς να έρθεις. Ανυπομονώ να γιορτάσω την νέα χρονιά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα» είχε προσθέσει στην λεζάντα.

Η Ναταλία Βοντιάνοβα, που έχει συνολικά 5 παιδιά – τα τρία με τον πρώην σύζυγό της Τζάστιν Πόρτμαν, μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά της Ρωσίας και εργαζόταν για να μπορεί να βοηθά στα έξοδα του σπιτιού. Σε ηλικία 15 ετών, υπέγραψε με ένα πρακτορείο μοντέλων και έγινε διάσημη στον χώρο της μόδας.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:32