search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:00
MENU CLOSE

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ πέταξε έξω από το σπίτι τη μητέρα της (Photos)

22.09.2020 13:50
Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ πέταξε έξω από το σπίτι τη μητέρα της (Photos) - Media

 

Έξω από το σπίτι φαίνεται να έβγαλε τη μητέρα της η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα.

Σε συνέντευξή της που παίχτηκε στην Univision τη Δευτέρα, η Σοφία Λάινε, μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ, ανέφερε ότι η κόρη της την έδιωξε από το σπίτι και μάλιστα απαίτησε και την επιστροφή ενός αυτοκινήτου. «Μου είπε: ”Θέλω να φύγεις από αυτό το σπίτι”. Και μου

Η μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ φωτογραφήθηκε τελευταία φορά με την κόρη της σε μια φωτογραφία που ανάρτησε ο Κόμπι Μπράιαντ στον λογαριασμό του στο Instagram, πέρυσι, στην Ημέρα των Ευχαριστιών, πριν από τον τραγικό θάνατό του τον Ιανουάριο μετά τη συντριβή ελικοπτέρου, στο οποίο εκτός από τη 13χρονη κόρη του επέβαιναν άλλα 7 άτομα.

Η μητέρα της Βανέσα στάθηκε στο πλευρό της μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ διαθέτει πολλά ακίνητα στην ακτή του Νιούπορτ και η Σοφία ζούσε σε ένα από αυτά μέχρι που πουλήθηκε το 2013. Μετά τον θάνατο του θρύλου του μπάσκετ, μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly πως η Λάινε βοηθούσε τη Βανέσα και τα εγγόνια της, τη 17χρονη Ναταλία, την 3χρονη Μπιάνκα και τη μόλις 7 μηνών, Κάπρι.

«Η Βανέσα είναι πολύ κοντά στη μητέρα της και η μαμά της είναι ο βράχος της τις τελευταίες εβδομάδες», είπε η πηγή. «Η μητέρα της είναι πάντα στο πλευρό της και στα κορίτσια της και κρατάει δυνατή τη Βανέσα».

Η Λέιν φαίνεται επίσης να ήταν πολύ κοντά και στον γαμπρό της, Κόμπι Μπράιαντ, και τον περίμενε έξω από τα αποδυτήρια το 2015, αφότου ολοκλήρωσε τον τελευταίο του αγώνα. Η σχέση τους μπορεί να ήταν ακόμη πιο ξεχωριστή, δεδομένου ότι ο Κόμπι Μπράιαντ δεν τα πήγαινε καλά με τους γονείς του.

Δεν είναι σαφές πώς ήταν οι σχέσεις της Βανέσα Μπράιαντ με τη μητέρα της στο μνημόσυνο του Κόμπι Μπράιαντ τον Φεβρουάριο, ούτε πού μπορεί να ζει τώρα η Σοφία Λέιν, η οποία έχει άλλη μία κόρη, τη Σόφι.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:00