search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29
MENU CLOSE

«Τα μαζεύει» ο Μαρκουλάκης: Λάθος η ανάρτησή μου, πρέπει να ακούμε τους υγειονομικούς (Video)

22.09.2020 14:02
«Τα μαζεύει» ο Μαρκουλάκης: Λάθος η ανάρτησή μου, πρέπει να ακούμε τους υγειονομικούς (Video) - Media
 
«Στροφή 180 μοιρών» πραγματοποίησε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για την επίμαχη ανάρτησή του σχετικά με τα θέατρα που παρέμειναν ανοιχτά (ενώ οι συναυλίες απαγορεύτηκαν, λόγω κορωνοϊού), «ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών».
 
Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που η ανάρτηση-απάντηση στον Χρήστο Χωμενίδη προκάλεσε, ο ηθοποιός «τα μάζεψε» μιλώντας στο Mega Channel και παραδέχθηκε ότι η φράση του ήταν «απρόσεκτη», τονίζοντας ότι «γενικώς δεν πρέπει να πηγαίνουμε ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών».
 
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Κ. Μαρκουλάκης δήλωσε ότι «στα κοινωνικά δίκτυα ό,τι και να γράψεις είναι δημόσιος λόγος. Το πράγμα ξεκίνησε από τα μέτρα για την Αττική και την προσπάθεια που έκανε το υπουργείο Πολιτισμού και οι άνθρωποι του Πολιτισμού να ληφθούν υπόψη τα επιχειρήματα που μόλις σας είπα. Τα οποία ελήφθησαν υπόψη και να μην κλείσουν τα ανοιχτά θέατρα στην Αττική ήταν μια πολιτική απόφαση».
 

Εξήγησε, δε, ότι «εγώ λοιπόν εκεί έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην διατύπωση μου των ευχαριστηρίων γράφοντας αυτή την περίφημη φράση “ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών”. Προφανώς δεν εννοώ ότι πήγε κανείς ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών ούτε πρέπει να πηγαίνουμε γενικά ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών. Η δική μου συμπεριφορά και ο δικός μου τρόπος μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είμαι υπέρ των εισηγήσεων των υγειονομικών. Φυσικά τους ειδικούς θα ακούμε».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28