search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:38
MENU CLOSE

Νέοι μπελάδες για την Deutsche Bank: Κλείνει ένα στα πέντε καταστήματά της στη Γερμανία

22.09.2020 15:29
Νέοι μπελάδες για την Deutsche Bank: Κλείνει ένα στα πέντε καταστήματά της στη Γερμανία - Media
 
Να κλείσει ένα στα πέντε καταστήματα εντός της Γερμανίας, σχεδιάζει η Deutsche Bank προχωρώντας σε περικοπές και «αξιοποιώντας τις νέες συνήθειες των πελατών κατά τη διάρκεια της πανδημίας».
 
Το στέλεχος της γερμανικής τράπεζας, Φίλιπ Γκόσοβ, δήλωσε στο Reuters ότι η μείωση σε περίπου 400 καταστήματα από τα σχεδόν 500 σήμερα θα γίνει κυρίως σε αστικές περιοχές και να εφαρμοστεί «το συντομότερο δυνατόν».
 
Η εξέλιξη έρχεται ενώ η Deutsche Bank υποβάλλεται σε εκτεταμένη αναδιάρθρωση των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της που ξεκίνησε το 2019 ύστερα από χρόνια ζημιογόνας χρήσης και εν μέσω του σκανδάλου για «ξέπλυμα» χρήματος που προέκυψε από τα μυστικά έγγραφα του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ.
 
Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης οι γερμανικές τράπεζες παραδοσιακά λειτουργούν μεγάλο αριθμό καταστημάτων συγκριτικά με αυτές στην Ολλανδία ή τη Βρετανία, όπου οι πελάτες είναι πιο εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές υπηρεσίες.
 
Την ίδια ώρα, οι τράπεζες σε όλη την Ευρώπη επανεξετάζουν τη στρατηγική τους για το δίκτυό τους υπό το πρίσμα της κρίσης του κορωνοϊού. Η ανταγωνίστρια της Deutsche, η Commerzbank, αποφάσισε πρόσφατα να κλείσει 200 από τα 1.000 καταστήματά της και εξετάζει το κλείσιμο ακόμα περισσότερων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:36