search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:38
MENU CLOSE

Ξεφεύγουν πάλι τα πράγματα στην Ισπανία: Κατέγραψε 10.800 νέα κρούσματα κορωνοϊού

22.09.2020 17:10
Ισπανία: Καθολικό lockdown εξετάζει η κυβέρνηση - Media

 

Το αθροιστικό σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της νόσου Covid-19 στην Ισπανία αυξήθηκε κατά σχεδόν 10.800 σήμερα σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα και ανέρχεται σε 682.267, έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται 3.125 κρούσματα που διαγνώστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, ωστόσο οι ημερήσιοι αυτοί απολογισμοί καταλήγουν να είναι πολύ υψηλότεροι, μετά τις αναδρομικές επικαιροποιήσεις του αριθμού των μολύνσεων, με αποτέλεσμα να ξεπερνούν τα 10.000 κρούσματα την ημέρα στο μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης εβδομάδας.

Με 21 θανάτους από τον ιό τη χθεσινή ημέρα, το σύνολο των νεκρών από επιπλοκές της Covid-19 ανέρχεται σε 30.904.

Στο μεταξύ, ένα εκατομμύριο κάτοικοι της Μαδρίτης μπήκαν από τη Δευτέρα σε περιορισμό μετά την αύξηση των κρουσμάτων με κορωνοϊό στην ισπανική πρωτεύουσα.

Στο Πουέντε ντε Βαγιέκας, μία από τις νότιες συνοικίες της Μαδρίτης που έχουν τεθεί στο στόχαστρο αυτών των μέτρων, αυτοκίνητα της αστυνομίας σταματούσαν στην τύχη οχήματα που έμπαιναν ή έβγαιναν από τη συνοικία προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι ο οδηγός είχε ένα έγγραφο που δικαιολογούσε τη μετακίνησή του, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου, ενώ στους δρόμους έχει βγει και ο στρατός. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15