search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:16
MENU CLOSE

Γερμανός λοιμωξιολόγος: «Τα πρώτα εμβόλια πιθανώς δεν θα είναι και… τέλεια»

22.09.2020 17:20
Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά: Ο ιός είναι ο εχθρός – Γιατί είναι ασφαλές το εμβόλιό μας - Media

 

Ο κορυφαίος Γερμανός λοιμωξιολόγος Κρίστιαν Ντρόστεν ελπίζει ότι «θα υπάρξει εμβόλιο κατά του κορονοϊού τον επόμενο χρόνο. Τα πρώτα εμβόλια δεν θα είναι πιθανόν τέλεια. Μπορεί να μην επιδρούν με τόσο δραστικό τρόπο όπως θα το επιθυμούσαμε, αλλά τρέφω την ελπίδα ότι θα υπάρξει εμβόλιο κατά του Sars-CoV-2 το επόμενο έτος. Ολόκληρη η στρατηγική μας (για την αντιμετώπιση του κορονοϊού) βασίζεται σε αυτό», δήλωσε στην εφημερίδα του Βερολίνου «Tagesspiegel».

Όταν ρωτήθηκε για τις αμφιβολίες συναδέλφων του για το εάν θα υπάρξει ποτέ εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο διαπρεπής λοιμωξιολόγος απάντησε: «Θα ήθελα να ακούσω τους λόγους μιας τόσο θεμελιώδους αμφιβολίας. Σίγουρα δεν είναι εγγυημένο ότι θα μπορέσουμε να εμβολιασθούμε τον επόμενο χρόνο, αλλά η εκτίμησή μου είναι πιο θετική», τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24