search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:50
MENU CLOSE

Οξυά: Συγκλονίζει η έγκυος που διασώθηκε – «Μαζεύαμε νερό από ρεματιές και το βράζαμε για να πιούμε»

23.09.2020 07:25
Οξυά: Συγκλονίζει η έγκυος που διασώθηκε - «Μαζεύαμε νερό από ρεματιές και το βράζαμε για να πιούμε» - Media

 

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της εγκύου γυναίκας από την Οξυά Καρδίτσας η οποία διασώθηκε χθες με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής,  για τα όσα έζησε, μετά το φονικό πέρασμα του “Ιανού”’

Η Ελένη Τόλια, που διανύει τον 5ο μήνα της κύησής της, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” για όσα βίωσε η ίδια, το παιδί της και οι συγχωριανοί της.

“Μαζεύαμε νερό από τις ρεματιές και το βράζαμε για να πιούμε. Όσοι δεν είχαν τρόπο να το βράσουν, το στράγγιζαν με τούλινα πανιά. Αδιανόητες και άθλιες για την εποχή οι συνθήκες” τόνισε.

Σημείωσε ωστόσο ότι δεν φοβήθηκε παρά μόνο το βράδυ της μεγάλης καταστροφής. “Τι να φοβηθείς όταν βλέπεις μπροστά σου το χάος” διερωτήθηκε.

Η κα Τόλια δήλωσε πάντως ότι στόχος της είναι να επιστρέψει στην Οξυά, ενώ ζήτησε ο κάθε ένας, από το πόστο του, να κάνει ότι μπορεί για την περιοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33