search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:06
MENU CLOSE

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στα 100 άτομα με περισσότερη επιρροή του Time -Στέλνουν μήνυμα για τις εκλογές από τον κήπο του σπιτιού τους (Video)

23.09.2020 13:44
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στα 100 άτομα με περισσότερη επιρροή του Time -Στέλνουν μήνυμα για τις εκλογές από τον κήπο του σπιτιού τους (Video) - Media

 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν σε βίντεο του Time100, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για τις αμερικανικές εκλογές.

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μίλησαν από τον κήπο του νέου τους σπιτιού στην Καλιφόρνια για το πόσο σημαντική είναι η ψήφος και οι εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Κάλεσαν τον λαό να ψηφίσει και να βάλει τέλος στην πολιτική μίσους.

Το royal ζευγάρι είναι ανάμεσα στα 100 άτομα με περισσότερη επιρροή της χρονιάς που φιλοξενούνται στο περιοδικό Time.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο στην πολυτελή βίλα τους στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα και βλέπουμε για πρώτη φορά τον υπέροχο κήπο τους.

Οι δύο τους κάθονται σε ένα ξύλινο παγκάκι ενώ είναι smart casual ντυμένοι. Μάλιστα, πίσω τους περνά η Paula, το μαύρο σκυλί της Μέγκαν, κουνώντας την ουρά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This #NationalVoterRegistrationDay, join #Time100 alumni Harry and Meghan, the Duke and Duchess of Sussex, in taking action for the future.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABC (@abcnetwork) στις

Ο Χάρι φορά ένα μπλε κοστούμι ενώ η Μέγκαν επέλεξε ένα κεραμιδί πουκάμισο Victoria Beckham με γυρισμένα μανίκια και ένα μαύρο tailored παντελόνι Alexander Wang.

Ολοκλήρωσε το office look της με μαύρες Manolo Blanhik γόβες ενώ είχε τα μαύρα μαλλιά της σπαστά κάτω με ανάλαφρες μπούκλες που έπεφταν στους ώμους της.

Φορά διακριτικά κοσμήματα (βραχιόλια και σκουλαρίκια) ενώ το μακιγιάζ της είναι μίνιμαλ, όσο διακρίνεται.

Οι δύο τους βγαίνουν πλέον δυναμικά μπροστά όσον αφορά στα κοινωνικά θέματα των ΗΠΑ.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02