search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40
MENU CLOSE

Παράνοια στο TikTok: Νέο challenge με γονείς που πετούν τα μωρά τους ενώ χορεύουν (Videos)

23.09.2020 17:32
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για εμπόριο βρεφών - 57χρονος εξέδιδε δύο αδελφές και πούλαγε τα μωρά τους - Media

 

Μια επικίνδυνη νέα τάση κυκλοφορεί στο TikTok, όπου φαίνονται γονείς ή μεγαλύτερα αδέλφια να ρίχνουν μωρά πετούν μωρά και νήπια από το πλάνο της κάμερας.

Το challenge θέλει τους χρήστες να τραγουδούν και να χορεύουν στο τραγούδι Baby από Blueface, κρατώντας το παιδί τους, με έναν συγκεκριμένο στίχο να τους ωθεί να πετάξουν τα παιδιά μακριά.

Αν και είναι άγνωστο αν κάποιος στέκεται κοντά για να πιάσει το μωρό, ορισμένοι θεατές έμειναν σοκαρισμένοι από το ενδεχόμενο να τραυματιστεί το βρέφος.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο, κάποιοι από τους γονείς που συμμετέχουν στο challenge είναι πιο επιφυλακτικοί κάνοντας απλά την κίνηση της ρίψης και αφήνοντας τα παιδιά τους σε μία μαλακή επιφάνεια εκτός κάμερας.

Άλλοι πάλι κρατούν τα μωρά αγκαλιά και χορεύουν και στη συνέχεια τα πετούν στον αέρα σε σημείο που δεν καλύπτει η κάμερα, δεν κοιτούν καν αν προσγειώθηκαν με ασφάλεια και απλά συνεχίζουν να λικνίζονται στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Αν και τα βίντεο πάντως φαίνεται να κερδίζουν την προσοχή των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, δεν λαμβάνουν θετικά σχόλια. «Θα ήμουν απογοητευμένος αν η μητέρα μου με πέταγε και μετά χόρευε για το διαδίκτυο», έγραψε ένας χρήστης ενώ άλλος σημείωσε ότι πρέπει να ενημερωθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plan C  stream “baby” rn on all platforms

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blueface (@bluefacebleedem) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grab da nearest baby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blueface (@bluefacebleedem) στις

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40