23/10/2020 15:01:19

Κορωνοϊός: Δυσφορία στο Μαξίμου για τον Κώστα Καραμανλή

Ποιοι «γαλάζιοι» βουλευτές αντιδρούν με τον... Καραμανλή!  - Media

 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Κώστας Καραμανλής διαβεβαίωνε ότι ειδικά στο ΜΕΤΡΟ, οι συρμοί θα διαδέχονταν ο ένας τον άλλο στη γραμμή 1 και 2 ανά 4 λεπτά, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποσυμφόρηση και να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Αντίστοιχες υποσχέσεις εξέφραζε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και σε ό,τι αφορά λεωφορεία και τρόλεϊ, που… κάνει καθημερινά πάρτι ο κορωνοϊός.

Ωστόσο, οι εικόνες που κατακλύζουν καθημερινά τα ΜΜΕ αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την «σαρδελοποίηση» των πολιτών σε λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό και ΜΕΤΡΟ έχουν φτάσει ως το Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, πηγές του matrix24 στο πρωθυπουργικό επιτελείο επιμένουν πως ο πρωθυπουργός αναμένεται να διαμηνύσει την δυσφορία του στον υπουργό Μεταφορών, χωρίς να πτοείται από το «βαρύ» επώνυμό του, που φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό για να βελτιώσει την κατάσταση στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αυτό, άλλωστε, είχε αποδειχθεί ήδη την περίοδο 2004-2010 από τον συνονόματο και συνεπώνυμο εξάδελφό του…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.