19/10/2020 18:35:53

Θύελλα αντιδράσεων με μωρό μόλις έξι μηνών να κάνει σκι σε λίμνη – Απειλούν με αγωγές για κακοποίηση ανηλίκου (Video)

Θύελλα αντιδράσεων με μωρό μόλις έξι μηνών να κάνει σκι σε λίμνη – Απειλούν με αγωγές για κακοποίηση ανηλίκου (Video) - Media

 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που απεικονίζει ένα βρέφος μόλις έξι μηνών να κάνει σκι σε λίμνη της Γιούτα, στις ΗΠΑ.

Κάποιοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το επίτευγμα του βρέφους, ωστόσο, οι περισσότεροι εξοργίστηκαν και καταφέρθηκαν εναντίον των γονέων του μικρού, καταλογίζοντάς τους εγκληματική ανευθυνότητα.

Επικαλούμενοι τη φυσική αδυναμία ενός τόσο νεαρού οργανισμού να στηρίξει το ίδιο του το βάρος, να αντέξει αυξημένες επιβαρύνσεις στους συνδέσμους του, κάποιοι απείλησαν, μάλιστα, ότι θα καταγγείλουν τους γονείς του Ριτς για κακοποίηση ανηλίκου, καθώς συνήθως, στο συγκεκριμένο στάδιο ανάπτυξης, τα παιδιά δεν είναι σε θέση να περπατήσουν ούτε καν να ισορροπήσουν σε όρθια θέση, ενώ ανεξάρτητα με αυτό υπάρχει πάντα αυξημένος κίνδυνος ανατροπής και πνιγμού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.