search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Θύελλα αντιδράσεων με μωρό μόλις έξι μηνών να κάνει σκι σε λίμνη – Απειλούν με αγωγές για κακοποίηση ανηλίκου (Video)

24.09.2020 07:01
Θύελλα αντιδράσεων με μωρό μόλις έξι μηνών να κάνει σκι σε λίμνη – Απειλούν με αγωγές για κακοποίηση ανηλίκου (Video) - Media

 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που απεικονίζει ένα βρέφος μόλις έξι μηνών να κάνει σκι σε λίμνη της Γιούτα, στις ΗΠΑ.

Κάποιοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το επίτευγμα του βρέφους, ωστόσο, οι περισσότεροι εξοργίστηκαν και καταφέρθηκαν εναντίον των γονέων του μικρού, καταλογίζοντάς τους εγκληματική ανευθυνότητα.

Επικαλούμενοι τη φυσική αδυναμία ενός τόσο νεαρού οργανισμού να στηρίξει το ίδιο του το βάρος, να αντέξει αυξημένες επιβαρύνσεις στους συνδέσμους του, κάποιοι απείλησαν, μάλιστα, ότι θα καταγγείλουν τους γονείς του Ριτς για κακοποίηση ανηλίκου, καθώς συνήθως, στο συγκεκριμένο στάδιο ανάπτυξης, τα παιδιά δεν είναι σε θέση να περπατήσουν ούτε καν να ισορροπήσουν σε όρθια θέση, ενώ ανεξάρτητα με αυτό υπάρχει πάντα αυξημένος κίνδυνος ανατροπής και πνιγμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:10