search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Χανιά: Γυναίκα απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας (Photos)

24.09.2020 09:42
Χανιά: Γυναίκα απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας (Photos) - Media

 

Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί στην περιοχή του Κουμπέ στα Χανιά, καθώς μια γυναικά απειλεί ότι θα πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας ή ότι αν δεν πέσει, θα βάλει φωτιά.

Η γυναίκα προς το παρόν βρίσκεται κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, ενώ στο σπίτι βρίσκεται και η 14χρονη κόρη της, η οποία ενημέρωσε τον πατέρα της και αυτός στην συνέχεια τις αρχές.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, και αυτή την στιγμή υπάρχει ειδικός ψυχολόγος που βρίσκεται εντός του κτιρίου και διαπραγματεύεται με την 44χρόνη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική με τρία οχήματα, καθώς και ένα ειδικό στρώμα σε περίπτωση που πηδήξει από το μπαλκόνι της.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η δυσκολία έγκειται στο ότι το σπίτι έχει πρόσβαση σε τρία μπαλκόνια, καθιστώντας την διάσωση της πιο δύσκολη.

Η γυναίκα έχει πρόσβαση σε δύο από τα τρία μπαλκόνια, καθώς το τρίτο είναι στον χώρο που βρίσκεται η κόρη της.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν τρία χρόνια, με δυνάμεις της πυροσβεστικής να επεμβαίνουν και πάλι και να πιάνουν την γυναίκα στο μπαλκόνι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:01