search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:44
MENU CLOSE

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο Μουζάκι – Φόβοι ότι πρόκειται για την 43χρονη φαρμακοποιό

24.09.2020 10:37
Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο Μουζάκι - Φόβοι ότι πρόκειται για την 43χρονη φαρμακοποιό - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στo Μουζάκι Καρδίτσας, καθώς φαίνεται ότι έχει βρεθεί πτώμα γυνάικας.

Υπενθυμίζεται ότι για έκτη μέρα, τα σωστικά συνεργεία αναζητούν ένα ίχνος της 43χρονης φαρμακοποιού, η οποία παρασύρθηκε από χείμαρρο στην περιοχή κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ιανός».

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, τα σωστικά συνεργεία έχουν εντοπίσει ανθρώπινο μέλος κάτω από τις λάσπες κοντά στη γέφυρα της Μαγουλίτσας, η οποία βρίσκεται περίπου 7- 9 χιλιόμετρα από το σημείο που εξαφανίστηκε η 43χρονη.

«Κοιτάζω από το παράθυρο μήπως φανεί»

Η μητέρα της άτυχης φαρμακοποιου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ζητά να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι. «Να βρεθεί το παιδί. Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί» είπε η μητέρα της 40χρονης.

«Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω “εγώ δεν έχω ρεύμα” και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε. Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί» είπε.

Και πρόσθεσε: «Αφού δεν την ενημέρωσαν, γιατί δεν έκλεισαν τον δρόμο; Γιατί δεν τον έκλεισαν να μην περνάει κανείς; Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:43