search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:16
MENU CLOSE

Μυρμήγκια, μπαλόνια και αρκουδάκια: Τα πιο περίεργα σεξουαλικά φετίχ εκεί έξω

24.09.2020 12:46
Μυρμήγκια, μπαλόνια και αρκουδάκια: Τα πιο περίεργα σεξουαλικά φετίχ εκεί έξω - Media
 
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων απλώνονται σε ένα τεράστιο φάσμα επιλογών και δυνατοτήτων, όπου η φαντασία και ο ερωτισμός έχουν τον πρώτο ρόλο.
 
Ο καθένας μας έχει τις δικές του προτιμήσεις, κρυφές ή φανερές, και ευτυχώς, το ίντερνετ και η σεξουαλική απενοχοποίηση των τελευταίων δεκαετιών μας έχουν επιτρέψει να αγκαλιάσουμε τις φαντασιώσεις μας και να ρίξουμε μια μικρή ματιά στα «περίεργα» γούστα άλλων ανθρώπων.
 
Στην τεράστια λίστα των διαφόρων ερωτικών φετίχ, υπάρχουν και κάποια που φαντάζουν ιδιαιτέρως εκκεντρικά και κάνουν τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι να μοιάζουν ξεπερασμένες και κοινότυπες:
 
1. Λουτρινοφιλία: Όπως υπονοεί η λέξη, κάποιοι αρέσκονται στο να συνεβρίσκονται ερωτικά με λούτρινα αρκουδάκια, τα οποία συχνά έχουν υποστεί μετατροπές για να μοιάζουν περισσότερο με ερωτικά βοηθήματα. Ο αγγλικός όρος “ursusagalmatophilia” αναφέρεται μόνο σε χνουδωτά κουκλάκια, ενώ ο όρος “plushophilia” εμπεριέχει και το σεξουαλικό φετίχ με τους ενδιαφερόμενους ντυμένους με λούτρινα κοστούμια και μάσκες, το οποίο είναι το επόμενο στη λίστα μας.
 
2. Furry fandom: Πρόκειται για μια υποκουλτούρα με πολλά ενεργά μέλη ανά τον κόσμο, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους στον κόσμο του ίντερνετ και συχνά συγκεντρώνονται σε φεστιβάλ, όπου ο καθένας είναι ντυμένος με λούτρινη στολή από την κορυφή ως τα νύχια, υποδυόμενος το δικό του χαρακτήρα που θυμίζει λούτρινο –υπερμεγέθες- αρκουδάκι. Οι “furries” έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα λούτρινα ζώα με ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά και δεν νιώθουν απαραίτητα ερωτική έλξη προς αυτά. Οι ερωτικές συνδέσεις μεταξύ των μελών της κοινότητας δεν είναι καταδικαστέες ούτε και σπάνιες, και τότε οι furries ονομάζονται “yiffies”.
 
3. Μπαλονοφιλία: Κι όμως, κάποιοι βρίσκουν την υφή και το άρωμα των μπαλονιών ερεθιστικά. Είναι γνωστό πως το λάτεξ είναι ένα υλικό που έχει την τιμητική του στην BDSM κοινότητα, όμως οι μπαλονόφιλοι δε μένουν μόνο στην αίσθηση του λάτεξ: η διαδικασία του φουσκώματος του μπαλονιού, η αγωνία για το ενδεχόμενο σκάσιμό του και απλά τα φουσκωμένα μπαλόνια μέσα στο δωμάτιο, λειτουργούν διεγερτικά γι’ αυτούς. Οι μπαλονόφιλοι χωρίζονται σε αυτούς που τρομοκρατούνται από τον κρότο ενός μπαλονιού που σκάει και σε αυτούς που τον λατρεύουν, σε σημείο οργασμού.
 
4. Κλειστοφιλία: Το αντίθετο ενός κλειστοφοβίας, με ερωτικό υπόβαθρο. Αυτό το φετίχ είναι γνωστό ήδη από το Μεσαίωνα και περιλαμβάνει το να κλείνεται κάποιος σε πάρα πολύ μικρούς χώρους ή να ακινητοποιείται με οποιονδήποτε τρόπο. Θεωρείται πως η σεξουαλική διέγερση που προκαλεί έχει να κάνει με την αίσθηση ενός απόλυτης αδυναμίας/ανημποριάς, αλλά και του περιορισμού ή ενός αλλαγής του φυσιολογικού τρόπου αναπνοής, που δίνει μια αίσθηση μέθης στο άτομο. Συχνά, οι κλειστόφιλοι φορούν ολόσωμες στολές που εφαρμόζουν ασφυκτικά στο σώμα και κλείνουν ερμητικά, ώστε να μην μπορούν να κουνήσουν τα χέρια και τα πόδια τους.
 
5. Sploshing: Αυτό το φετίχ σχετίζεται με τροφές, στερεές ή υγρές, και τη χρήση τους ως σεξουαλικό ερέθισμα. Όσοι εξασκούν το sploshing πασαλείβουν το σώμα του συντρόφου τους με διάφορα υλικά, από σιρόπι σοκολάτας, σαντιγί, κέτσαπ, παγωτό, μακαρόνια με σάλτσα και άλλα ή του ζητούν ακόμα και να παίξει με αυτά, ή για παράδειγμα να κάτσει γυμνός πάνω σε μια τούρτα. Η βρώση των τροφών είναι προαιρετική. Εξάλλου, κάποιοι ερεθίζονται και μόνο στη θέα ενός άλλου ανθρώπου που τρώει τεράστιες ποσότητες φαγητού και αυτό αποτελεί ένα παρόμοιο φετίχ, χωρίς όμως διαδραστικότητα. Το sploshing εντάσσεται στην κατηγορία του WAM fetish (wet and messy), όπου χρησιμοποιούνται διάφορες παχύρευστες ουσίες, όπως τα σιρόπια, οι λοσιόν, το σαμπουάν, ο αφρός ξυρίσματος, η μπογιά, το slime/χλαπάτσα, κλπ.
Αν δεν έχετε νιώσει ήδη μια μικρή αίσθηση αποστροφής στα σωθικά σας, ακολουθεί κάτι ακόμα χειρότερο:
 
6. Εντομοφιλία: Οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε ανείπωτο τρόμο στη σκέψη ενός εντόμου που περπατάει πάνω μας. Κάποιοι άνθρωποι εντούτοις, διεγείρονται σεξουαλικά όταν τους περπατάνε μικρά αρθρόποδα. Ο αγγλικός όρος για την εντομοφιλία είναι “formicophilia” και περιγράφει το φετίχ όπου κάποιος τοποθετεί σε διάφορα μέρη του σώματός του μερμήγκια, μέλισσες, σκουλήκια, σαλιγκάρια, κλπ. Συχνά, ο εντομόφιλος αλείφει το σώμα του με μέλι για να τραφούν τα έντομα ή τα παγιδεύει σε σωματικές κοιλότητες προκειμένου να νιώσει τις μικρές κινήσεις τους καθώς δραπετεύουν. Ένα παρακλάδι αυτού του φετίχ είναι το “crush fetish”, όπου η σεξουαλική διέγερση προκαλείται από το πάτημα ενός εντόμου, αν και ως όρος μπορεί να αναφέρεται σε κάθε αντικείμενο που συνθλίβεται και προκαλεί σεξουαλική διέγερση.
 
Σίγουρα όλα αυτά φαίνονται αρκετά περίεργα και αποκρουστικά, όμως ο ερωτισμός είναι κάτι το προσωπικό και απόλυτα υποκειμενικό. Εφόσον μιλάμε για πράξεις ενηλίκων που διεξάγονται με ασφάλεια και κοινή συναίνεση, δεν χρειάζεται να κρίνουμε και δεν καταδικάζουμε τίποτα.
 
‘Ισως, αναζητώντας όλους τους τρόπους που βρίσκουν οι άνθρωποι για να ερεθιστούν σεξουαλικά, να βρούμε κι εμείς τις δικές μας κρυφές απολαύσεις, που αφού τις αποδεχτούμε θα ωθήσουν τη σεξουαλική μας ζωή σε νέα επίπεδα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:16