search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:37
MENU CLOSE

Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη δισκογραφία (Videos)

24.09.2020 16:08
Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη δισκογραφία (Videos) - Media

 

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια απουσίας από τις πίστες, ο Πασχάλης Τερζής ξαναμπήκε στο στούντιο ηχογράφησης για χάρη της κόρης του Γιάννας, ερμηνεύοντας μαζί της το νέο τραγούδι με τίτλο «Για Σένα Μόνο».

 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

Την ανακοίνωση του ντουέτου έκανε πριν από μερικές ημέρες η ίδια η Γιάννα Τερζή μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. «Επιτέλους! Ένα τραγούδι γραμμένο για μένα και.. “Για σένα μόνο”! Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί.. και τώρα το μοιραζόμαστε και με όλο τον κόσμο! Έχω τεράστια χαρά!», έγραψε χαρακτηριστικά στο κείμενό της.

Το τραγούδι είναι μια δημιουργία της ίδιας της Γιάννας τόσο στη μουσική (σε συνεργασία με τον Padé) όσο και στους στίχους.

Το single αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ενώ το βίντεο του κομματιού θα είναι διαθέσιμο στο YouTube κανάλι της Γιάννας Τερζή τη Δευτέρα 28 του μήνα.

H τελευταία δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τερζή ήταν το «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι» από τη MINOS EMI.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:37