search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:28
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι πρεμιέρες που έρχονται στο Mega

25.09.2020 06:00
Αυτές είναι οι πρεμιέρες που έρχονται στο Mega - Media

 

Στα τέλη του μήνα θα κάνει πρεμιέρα η μουσική εκπομπή που μας κράτησε παρέα καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας με τίτλο “Μένουμε σπίτι” όπου πέρασαν όλα τα μεγάλα ονόματα του μουσικού στερεώματος και τα πιο δύσκολα μεταξύ αυτών Ρέμος, Βίσση, Νταλάρας κ.α. Ποδαρικό στην εκπομπή, που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ, θα κάνει η Αλκηστις Πρωτοψάλτη.

 Παράλληλα, στα μέσα Οκτώβρη και πιθανότατα στις 12 Οκτωβρίου πρόκειται να βγει στον αέρα το νέο τηλεπαιχνίδι του σταθμού με τίτλο “Ενα εκατομμύριο Γεν” με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός, αλλά και παρουσιάστρια θα είναι και η αυριανή καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” όπου μεταξύ άλλων θα μιλήσει και για το νέο μεγάλο πρότζεκτ του σταθμού που θα αποτελέσει και το lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στο νέο πρόγραμμα του MEGA έρχεται και το Λάμπρος Φισφής και συγκεκριμένα στη late night ζώνη με ένα σατιρικό σόου που θα έχει έντονα τα στοιχεία του stand up comedy ενώ το παρών θα δίνουν κάθε φορά τρεις καλεσμένοι.

Τέλος, αν και το MEGA ετοιμάζει τουλάχιστον άλλες τρεις σειρές, το αμέσως προσεχές διάστημα θα δούμε μόνο τη μία. Πρόκειται για την εβδομαδιαία σειρά της Μυρτούς Κοντοβά με προσωρινό τίτλο “Μια μέρα πάνω στη γη”. Η δημιουργός είχε εντυπωσιάσει στο παρελθόν με τις σειρές «Υπέροχα Πλάσματα» και «Μίλα μου βρώμικα». Πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιάννης Στάνκογλου και Μάκης Παπαδημητρίου.

Πηγή: tinasmess.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:26