search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Επίσκεψη Τσίπρα στον Ευαγγελισμό (Photos/Video)

25.09.2020 09:52
tsipras1

 

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. 

Οι εργαζόμενοι παρουσιάζουν στον Αλέξη Τσίπρα τα ανυπέρβλητα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Ευαγγελισμός εξαιτίας της έκρηξης των κρουσμάτων και της μη ενίσχυσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και σε υποδομές.

«Είμαστε το πρώτο νοσοκομείο της χώρας και έχουμε παντού ελλείψεις» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Μάλιστα, όπως είπαν ακόμα και επικουρικό προσωπικό που είχε επιστρατευτεί κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, τώρα αποχωρεί. Ο Ευαγγελισμός, όπως είπαν, ως το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, βρίσκεται σε ασφυξία αφού δέχεται  και πολλά άλλα δύσκολα περιστατικά εκτός από τα κρούσματα κορωνοϊού. Μάλιστα, ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν διερμηνείς ώστε να διευκολύνουν την επικοινωνία με πρόσφυγες που νοσηλεύονται.

Προσερχόμενος στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας το πρωτόκολλο θερμομετρήθηκε, ώστε με ασφάλεια να εισέλθει και να «ακούσει» τους εργαζόμενους.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον αρμόδιο Τομεάρχη Υγείας του κόμματος Ανδρέα Ξανθό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25