search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:18
MENU CLOSE

Μητροπολίτης Καρπενησίου: Δεν χρειάζονται μέτρα – Χωρίς μάσκα οι πιστοί στην εκκλησία (Video)

25.09.2020 13:03
Μητροπολίτης Καρπενησίου: Δεν χρειάζονται μέτρα – Χωρίς μάσκα οι πιστοί στην εκκλησία (Video) - Media

 

Σε εκκλησία γεμάτη κόσμο στο Καρπενήσι, οι πιστοί δεν φόρεσαν μάσκα, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος δεν θεωρεί τα μέτρα κατά του κορωνοϊού απαραίτητα, καθώς δεν υπάρχουν κρούσματα μέσα στην Ευρυτανία.

«Στην Ευρυτανία δεν υπάρχουν κρούσματα ή αν θέλετε υπάρχουν αλλά όχι μέσα στην Ευρυτανία και δεν χρειάζονται μέτρα που επιβάλλονται σε άλλες περιοχές. Ίσως ακούγεται βαρύ. Αν επιτρέψει ο Θεός να δοκιμαστούμε και εμείς, τότε θα πρέπει και εδώ τα μέτρα να είναι αυστηρά. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς» δήλωσε σύμφωνα με το tvstar.gr.

Τη λύπη του για το γεγονός ότι κανείς σχεδόν από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα στο εσωτερικό της εκκλησίας κατά τη θεία λειτουργία, εξέφρασε ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος.

«Δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμούς» επισήμαναν ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασσιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24