search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:28
MENU CLOSE

Απίστευτο κυνηγητό μέσα σε δικαστήριο – Κρατούμενος το έσκασε και οι αστυνομικοί… «πετάνε» για να τον πιάσουν (Video)

25.09.2020 16:07
Απίστευτο κυνηγητό μέσα σε δικαστήριο – Κρατούμενος το έσκασε και οι αστυνομικοί… «πετάνε» για να τον πιάσουν (Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο δικαστικό μέγαρο του Χίλσμπορο και το κατέγραψαν καρέ καρέ οι κάμερες ασφαλείας. Σε μια αίθουσα ο 34χρονος Νίκολας Γκάρισον είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών επειδή κουβαλούσε επάνω του προς χρήση «κρυσταλλική μέθη»
Μια μικρή ολιγωρία των αστυνομικών φρουρών και ο Γκάρισον σαν γάτος κάνει ένα άλμα πάνω από το εδώλιο και αρχίζει να τρέχει προς την έξοδο για να δραπετεύσει. Μπροστά ο Γκάρισον και πίσω οι αστυνομικοί να τον κυνηγάνε. 
Σαν σε ταινία κωμωδίας ο Γκάρισον έμπαινε σε διάφορες αίθουσες που γινόταν δίκη, τις διέσχιζε και συνέχιζε να τρέχει. Και από πίσω του οι αστυνομικοί να τον κυνηγάνε. Κάποια στιγμή ο δραπέτης έφτασε στις σκάλες και άρχισε να τις κατεβαίνει με ταχύτητα. 
Ένας αστυνομικός για να τον προλάβει κάνει ένα μεγάλο σάλτο με το πρόσωπο μπροστά και τα χέρια τεντωμένα, αλλά πιάνει αέρα και σωριάζεται στα σκαλοπάτια. Και όχι μόνο σωριάζεται αλλά κατεβαίνει με την πλάτη μέχρι το πρώτο σκαλοπάτι. Ο Γκάρισον στο μεταξύ είχε γίνει καπνός. 
Οι υπόλοιποι αστυνομικοί σταμάτησαν την καταδίωξη και έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βολήθειες στο συνάδελφο του ο οποίος είχε σπάσει τα πλευρά του. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:24