search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Βύρωνα

26.09.2020 14:10
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Βύρωνα  - Media

 

«Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, η πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Βύρωνα Αττικής. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και την πολύτιμη αρωγή της Πολιτικής Προστασίας και της αστυνομίας δεν υπήρξε κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή ή κατοικημένη περιοχή», τονίζει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, βρίσκονται στο σημείο και συντονίζουν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο τέρμα της οδού Κλεισούρας.

Στο σημείο παραμένουν 62 πυροσβέστες με 22 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων, 5 ελικόπτερα και 1 αεροσκάφος με τη συνδρομή εθελοντών πυροσβεστών.

Εκκενώθηκε το καταφύγιο αδέσποτων ζώων – Έκκληση για υιοθεσίες

Έκκληση για βοήθεια και υιοθεσίες σκυλιών απευθύνουν οι φιλοζωϊκές οργανώσεις της περιοχής, καθώς η πυρκαγιά απείλησε το καταφύγιο, το οποίο όμως είναι ασφαλές.

Όπως έχει γίνει γνωστό, δεν κινδυνεύει κάποιο αδέσποτο. 

Δεκάδες σκύλοι, που φροντίζουν τα μέλη των σωματείων, έχουν μετακινηθεί προσωρινά και αναζητείται λύση.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην ευρύτερη περιοχή του Καρέα. Υπενθυμίζεται, ότι λόγω της πυρκαγιάς, που έχει τεθεί πλέον υπό μερικό έλεγχο, είχε διακοπεί η κυκλοφορία σε αρκετά σημεία της περιοχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44