search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Βόλος: Τριάντα ημέρες φυλακή σε 25χρονη για κλοπές από σούπερ μάρκετ

26.09.2020 15:07
Βόλος: Τριάντα ημέρες φυλακή σε 25χρονη για κλοπές από σούπερ μάρκετ - Media

 

Σε φυλάκιση τριάντα ημερών καταδικάστηκε, ερήμην, μία 25χρονη κάτοικος του Βόλου για επανειλημμένες κλοπές από σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, οι κλοπές είχαν γίνει αντιληπτές από υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ, οι οποίοι ωστόσο κάλυπταν από τον μισθό τους τα μικροποσά που αντιστοιχούσαν στα προϊόντα που αποσπούσε η 25χρονη.

Ωστόσο την περασμένη Τρίτη αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ. Η κατηγορούμενη δικάστηκε την Παρασκευή εξ αναβολής. Στη δίκη υπάλληλοι του μάρκετ αναφέρθηκαν στις καταδικαστέες πράξεις της. Το Αυτόφωρο επέβαλε στην 25χρονη ποινή φυλάκισης 30 ημερών. Μάλιστα, δεν της χορήγησε τη δυνατότητα η ποινή να έχει αναστέλλουσα δύναμη ή να είναι εφέσιμη. Έτσι αν η 25χρονη συλληφθεί θα οδηγηθεί στις φυλακές για έκτιση της ποινής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:52