search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:14
MENU CLOSE

Στη Μίλαν από τον Αστέρα Τρίπολης ο Φώτης Ψεύτης

28.09.2020 10:44
Στη Μίλαν από τον Αστέρα Τρίπολης ο Φώτης Ψεύτης - Media

 

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τους Γιώργο Αντζουλά και Νίκο Μιχελή, που παραχωρήθηκαν σε Φιορεντίνα και Μίλαν αντίστοιχα, ανακοίνωσε και το δανεισμό του 17χρονου τερματοφύλακα, Φώτη Ψεύτη, στην ομάδα του Μιλάνου, η οποία διατηρεί οψιόν αγοράς του νεαρού:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο τερματοφύλακας Φώτης Ψεύτης παραχωρείται στην Milan με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και οψιόν αγοράς από την ιταλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ευχόμαστε στον Φώτη καλή επιτυχία σε αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.» Από την πλευρά της διοίκησης ο Δημήτρης Μποροβήλος δήλωσε: «Κάθε ποδοσφαιρική εξέλιξη για τα παιδιά των Ακαδημιών μας, αποτελεί για εμάς στιγμή υπερηφάνειας και επιβεβαίωσης για τη δουλειά που γίνεται στο οικοδόμημα του ΑΣΤΕΡΑ, από τις βάσεις μέχρι την κορυφή του.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:12