search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Κεφαλογιάννη «καρφώνει» Μενδώνη: Δεν βρήκαμε τους κατάλληλους τρόπους για να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες, χάσαμε την συναισθηματική επαφή

28.09.2020 13:42
Κεφαλογιάννη «καρφώνει» Μενδώνη: Δεν βρήκαμε τους κατάλληλους τρόπους για να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες, χάσαμε την συναισθηματική επαφή - Media

 

Σαφή κριτική στους χειρισμούς του υπουργείου Πολιτισμού και της ίδιας της υπουργού Λίνας Μενδώνη, όσον αφορά στη στήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας ενώπιον των συνεπειών του κορωνοϊού άσκησε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η πρώην υπουργός, μιλώντας στο ieidiseis.gr, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η πανδημία σάρωσε τον πολιτισμό. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στον χώρο αυτόν που έχουν να εργαστούν από τον Φεβρουάριο. Δυστυχώς δεν βρήκαμε τους κατάλληλους τρόπους να τους στηρίξουμε ολοκληρωμένα. Υπήρξαν γραφειοκρατικά προβλήματα, χάσαμε την συναισθηματική επαφή, την εμπιστοσύνη. Πρέπει να τα ξαναβρούμε. Να εμπιστευτούμε τους Έλληνες καλλιτέχνες. Να τους δώσουμε ευκαιρίες».

Παράλληλα, άφησε αιχμές και για τον τρόπο με τον οποίο «άνοιξε» ο τουρισμός στη χώρα, τονίζοντας ότι «τα γεγονότα δεν δικαιολογούσαν καμία αισιοδοξία και δυστυχώς επαληθεύτηκαν», ενώ ταυτόχρονα σημείωσε με νόημα ότι «δεν βρίσκω κανένα λόγο για περικοπές μισθών και συντάξεων και φυσικά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καμία αλλαγή εις βάρος των εργασιακών σχέσεων για τους εργαζόμενους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39