28/10/2020 10:54:28

Κεφαλογιάννη «καρφώνει» Μενδώνη: Δεν βρήκαμε τους κατάλληλους τρόπους για να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες, χάσαμε την συναισθηματική επαφή

Κεφαλογιάννη «καρφώνει» Μενδώνη: Δεν βρήκαμε τους κατάλληλους τρόπους για να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες, χάσαμε την συναισθηματική επαφή - Media

 

Σαφή κριτική στους χειρισμούς του υπουργείου Πολιτισμού και της ίδιας της υπουργού Λίνας Μενδώνη, όσον αφορά στη στήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας ενώπιον των συνεπειών του κορωνοϊού άσκησε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η πρώην υπουργός, μιλώντας στο ieidiseis.gr, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η πανδημία σάρωσε τον πολιτισμό. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στον χώρο αυτόν που έχουν να εργαστούν από τον Φεβρουάριο. Δυστυχώς δεν βρήκαμε τους κατάλληλους τρόπους να τους στηρίξουμε ολοκληρωμένα. Υπήρξαν γραφειοκρατικά προβλήματα, χάσαμε την συναισθηματική επαφή, την εμπιστοσύνη. Πρέπει να τα ξαναβρούμε. Να εμπιστευτούμε τους Έλληνες καλλιτέχνες. Να τους δώσουμε ευκαιρίες».

Παράλληλα, άφησε αιχμές και για τον τρόπο με τον οποίο «άνοιξε» ο τουρισμός στη χώρα, τονίζοντας ότι «τα γεγονότα δεν δικαιολογούσαν καμία αισιοδοξία και δυστυχώς επαληθεύτηκαν», ενώ ταυτόχρονα σημείωσε με νόημα ότι «δεν βρίσκω κανένα λόγο για περικοπές μισθών και συντάξεων και φυσικά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καμία αλλαγή εις βάρος των εργασιακών σχέσεων για τους εργαζόμενους»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.